Hans Klok huurt goor, racistisch appartement in Las Vegas!


Weekblad Weekend zal wel top scoren in de losse verkoop deze week, want ze pakken uit met HET NIEUWE APPARTEMENT VAN HANS KLOK IN AMERIKA! Hansie – straight as fuck – Klok gaat namelijk weer een tijdje cashen in Las Vegas en dan moet je natuurlijk toch ergens wonen. Dit tikt weekend over zijn nieuwe crib:

Het heet Resorts At The Lakes en is vlakbij de Red Rocks, zo’n 20 minuten rijden van de strip. Het is heel mooi, een beetje Melrose Place-achtig. Volgens de illusionist zijn het allemaal woningen bij elkaar. De fitness en een zwembad deelt hij met de overige bewoners.

Klinkt aantrekkelijk hè? Op dat zwembad delen na (gad, ver, damme) echt een idyllisch plekje zou je denken. Nou, THINK AGAIN. Op Google scoort het Resort At The Lake (want daar hebben we het over) 3,2 van de 5 sterretjes… iets met ongediertje en een RACISTISCHE beheerder:

“Don’t move here. Plumbing problems and wood lice spiders. (…) Also after I posted this review Cheryl the office manager called my cell phone with racist remarks towards my girlfriend and told me to do my own electricity and wiring work on out power outlets that don’t work. If you love bad staff insects and mold this is your new home.”

Da’s niet zo mooi hè. Dit meldt een andere huurder:

“HORRIBLE MANAGEMENT!!! Horrible !!! TREAT EVERYONE LIKE CRIMINALS!!! LOW SECURITY. Will be reporting these people to the BBB & to their higher ups. Do not rent a place here”

Te-rig Hans, waar ben je aan begonnen??? Op apartmentratings.com is het al niet veel beter:

“The Resort is not at all a resort. It’s like Hell on Earth. Management is always looking for ways to kick people out. I witnessed 5 evictions last week.”

Ondertussen op het eveneens hoog aangeschreven Yelp.com:

“Walls are paper thin, i can hear my upstairs neighbors walking, peeing, doing laundry. I can Hear my next door neighbors bed creaking everytime they have s** or get into or out of bed.”

Dit is niet goed Hans, rennen NU HET NOG KAN! PS – Hoeveel money maak jij eigenlijk daar in dat Vegas? Een beetje illusionist moet toch wel beter kunnen wonen dan dit…


Opmerkingen of tips? WhatsApp ons dan (mailen kan ook).


Geef een reactie


Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com