Ronnie Flex krijgt kind met Angela Groothuizen!


“Heb dit even voor mezelf gehouden omdat de situatie best wel complex is” aldus Ronnie Flex onder een pretecho-foto van zijn nieuwe kind op Instagram. “Ik durf er 100 euro op te zetten dat de situatie helemaal niet zo complex is” zei iemand op NuJij en daar moesten wij dan weer om lachen. Maar hey, complexiteit is een even rekbaar als subjectief begrip dus laten we daar niet over gaan zeiken.

Kijk liever wat beter naar die foto:

Het plaatje is geschoten op 03-10 bij de pretecho-fabriek Funbaby te Rotterdam, en de vrucht is hier 27,3 week oud. Even terugtellen leert ons dan dat het kind zo rond 24 maart 2018 verwekt moet zijn, en in wiens nabijheid was Ronnie die dagen vrijwel onophoudelijk te vinden? JUIST!

View this post on Instagram

HALF 9 RTL 4

A post shared by Nori 🇳🇱 (@ronnieflex010) on

Super leuk Angela!
We wensen de kersverse ouders veel geluk. Niet samen, want Ronnie is inmiddels met Famke, tja Angela ook zo is het leven, maar toch.


Opmerkingen of tips? WhatsApp ons dan (mailen kan ook).


1 reactie

  1. Popo schreef:

    Gaat slebs richting de speld?

Geef een reactie


Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com