Geflopte dagboekshow Marc-Marie Huijbregts is nep


Een leuke manier om een geflopt tv-programma te duiden is te kijken naar het aantal kijkers van het programma dat er voor wordt uitgezonden, en dan uit te rekenen hoeveel procent van de kijkers afhaken bij de flop. In het geval van Lief Dagboek van Marc-Marie Huijbregts is dat een duizelingwekkende TACHTIG PROCENT.

Da’s niet zo gek, want waarom zou je in fucksnaam op zondagavond gaan luisteren naar de oude dagboekkriebels van wildvreemden??? Goh, was ene Marieke uit Schijndel vroeger best onzeker? VERTEL VERTEL GEEF ALLES!

In het geval van Lief Dagboek zit u trouwens ook nog eens naar hoogstwaarschijnlijk verzonnen verhalen te luisteren, want de doodgewone mensen die zich aangemeld hebben voor deze rare ego-show zijn bijna allemaal werkzaam in de theaterwereld. Kijk maar:

Leen de GraeveTheatermaker uit België, hield geheel toevallig ook een extreem spannend dagboek bij.
Farbod Moghaddam – Stand up comedian, maar als kind ook schrijver, gelukkig voor ons.
Femke Niehof – Documenteert voor haar werk dagboeken en verdomd, zelf hield ze er ook een bij. Een heel boeiende!
Sander Pondman – Gewone Nederlander die beroemd wil worden. Voor dit programma ontdekte hij geheel toevallig een oud dagboek dat heel leuk is om te lezen.

Hierna zijn we gestopt, maar dikke kans dat al die andere zeveraars ook een carrière in de spotlights najagen. Tot zover de authenticiteit van dit program. Wel goed om te weten dat de echte normale Nederlanders helemaal geen behoefte hebben hun dagboek voor te lezen op de tv. Dat is voorbehouden aan een bepaald soort types.


Opmerkingen of tips? WhatsApp ons dan (mailen kan ook).


Geef een reactie


Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com