Italianen dissen ONZE Amanda Balk


Romantisch liefdesnieuws op de maandagochtend! Want de belangrijke muzikant Afrojack heeft Elettra Lamborghini aan de haak geslagen. Dat is de kleindochter van de beroemde autoboer, dus na Paris Hilton heeft onze Nick wederom een telt uit een familie van luxeproducten opgeduikeld. Chapeau!

Gelukkig zijn er ook veel verschillen tussen Paris en Elettra, zo heeft laatstgenoemde véél meer leuke tattoos:

View this post on Instagram

#Ibiza ☀️🏖

A post shared by Elettra Lamborghini (@elettramiuralamborghini) on

Maar nu even iets anders.

Dat de Italiaanse media al weken over de twee tikken en Boulevard het gisteren pas ‘ontdekte’ laten we even buiten beschouwing (zo flauw) maar weet je hoe die Italianen over de kwestie schrijven? Zonder respect voor onze Nederlandse cultuurdragers! Hier:

“Ma perché Afrojack si è lanciato sulla bombastica ma pur sempre coattissima Elettra? Vi basta guardare le foto della sua ex, Amanda Tsatsos, da cui ha avuto anche una bambina. Le due si assomigliano incredibilmente: chiappone, prosperose, inequivocabile stile da tamarra. Entrambe ‘wannabe Kardashian’, con la passione per il reggaeton e l’hip hop.”

Vrij vertaald staat hier:

“Maar waarom koos Afrojack voor deze Elettra? Je hoeft alleen maar te kijken naar de foto’s van zijn ex, Amanda Balk, van wie hij ook een dochtertje heeft, om dat te begrijpen. De twee lijken ongelooflijk op elkaar: dikke, welvarende, onmiskenbare tamarra-stijl vrouwen. Beide ‘wannabe Kardashians‘, met een passie voor reggaeton en hiphop.”

Wacht even, schrijft deze ‘journalist’, zelf waarschijnlijk 40+ en thuiswonend, hier dat onze Amanda Balk, bekend van de tv-klassieker de Gouden Kooi, een ‘dikke’ en ‘welvarende’ kop heeft? ‘Wannabe Kardashian’ bovendien, tamarra-stijl (= beschadigde vrouw met grote bek) en dan ook nog heel gemeen reggeaton en hiphop noemen, als zijnde ORDINAIRE HOERENGENRES, terwijl er ook heel mooie gevoelige reggeaton gemaakt wordt.

En Amanda gaat al effe door een lastige periode in haar leven (maar echt). Hou je gewoon je bek over onze sterren verdomde Italiaantjes!!! Wij zeiken toch ook niet over jullie kutland? Uit respect voor Aman nu even een throwbackje naar betere tijden:


Opmerkingen of tips? WhatsApp ons dan (mailen kan ook).


1 reactie

  1. Japioo schreef:

    De Gouden Kooi dat waren nog eens mooie tijden

Geef een reactie


Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com