Bezopen Dave Roelvink ijlde over vader en stiefmoeder


Hallo en welkom bij Kijken in de ziel van minderjarige Instagram-artiesten. Vandaag focussen we op het fascinerende verschijnsel dat dit soort icoontjes AL-TIJD over hun warme, veilige thuisnest begint als ze in een penibele situatie beland zijn. Zo konden we enkele jaren geleden genieten van een woedende Lil Kleine die tijdens een straatruzie de woorden ‘Mijn vader gaat jou doodsteken!’ uitsprak.

Liev!!!

Vandaag staat Dave Roelvink voor de politierechter, omdat hij in augustus met meer dan 2x zoveel drank op als toegestaan achter het stuur zat, 180 km/u reed op de A10 (100 toegestaan), zijn waggie tot twee keer toe op de weg parkeerde en een agent beledigde / handtastelijk werd. Tijdens zo’n zaak komen altijd leuke details naar boven, zo weten we nu dat Dave van mening is dat die alcoholnormen niet voor hem gelden, want: artiest.

Maarrr nog mooier is het feit dat Dave tijdens zijn nachtelijke escapades tot twee keer toe zijn lieve vadertje Dries EN zijn stiefmoeder (naar woord eigenlijk hè) ter sprake bracht. Die waren respectievelijk ziek en onwel:

Dat is toch om te janken zo ontoerend? Wat is dat in het brein van dit soort lom school dudes, dat er op momenten van Grote Emotie toch op het thuishonk teruggegrepen wordt? Oh ja hier nog even de straf:


Opmerkingen of tips? WhatsApp ons dan (mailen kan ook).


1 reactie

  1. Dave schreef:

    Ik ga dit tegen mijn vader zeggen

Geef een reactie


Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com