Politiek schenkt Bassie & Adriaan goedkoop, lelijk ‘pretpark’


Het eren van onze helden, laat dat maar aan Nederlandje over! Zo hebben we al een heel mooie Piet Römer brug (altijd janken als je er overheen loopt) en nu komt er ook een Bassie en Adriaan pretpark!

Cadeautje van de lokale partij ONS Vlaardingen, het durrep waar de twee onsympathieke rasondernemers vandaan komen. ‘Kost dat niet heel veel geld???’ horen wij de altijd prijsbewuste Vlaardingers nu al denken, maar Ben Vuijk van ONS Vlaardingen kan deze mensen gerust stellen (Blendle link):

“Je maakt een paar poppen geïnspireerd op de tekeningen uit de stripboeken van Bassie en Adriaan. In België tik je wat goedkope attracties op de kop. Het prachtige gebouw wat nog op het terrein staat, kan dienen als restaurant en de inpandige gymzaal als circustent”

Uhh… oké, LIEFDEVOL! Dat worden dus wat afgeragde Belgische draaimolens, een paar poppen van papier-maché die Robin voor moeten stellen en klaar. Dat wordt een publiekstrekkertje hoor, weten we nu al. De locatie is overigens een oud braakliggend industrieterrein, maar dat boeit ook al niet. Vuijk:

“Het belangrijkste is een goed thema, en dat hebben we.”

Oh ja. Dit houdt overigens niet in dat de (nu al enthousiaste, omg) Bassie en Adriaan zelf rond hoeven te lopen in dat cheapass ‘pretpark’: “Daar regelen we wel vervanging voor” aldus de politicus. De foto boven het Telegraaf artikeltje doet het ergste vermoeden


Opmerkingen of tips? WhatsApp ons dan (mailen kan ook).


Geef een reactie


Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com