Olcay vs Maxim: dit zei Olcay in 2017 over VROUWENHATER Kranenborg


Hè hè, eindelijk ging het weer eens ergens over bij Boulevard. Net tussen het social media-blokje van Luuk ‘vroeg saai’ Ikink en iets met Peter R. de Vries kwam Maxim Hartman namelijk opdagen om nog even terug te blikken op de ontstane ophef na zijn Dionne Stax-opmerking bij Pauw (na 5:00 min). Effe voor de leek: Maxim vond dat de borsten van Dionne afleiden van het nieuws dat ze vertelt, maar mag je zoiets eigenlijk wel zeggen?

Veel mensen vonden van niet.

Gisteren clashte Hartman weer lekker met Olcay Gulsen, die hem een seksist noemde om 1. zijn Dionne-tirade en 2. omdat ze persoonlijk ook heel vervelende ervaringen met hem heeft gehad. Zo zou hij ooit heel lang doorgezeurd hebben over de lipfillers van haar zus…

Mooi hè dat Peter R. op het einde ook nog effe zijn ding deed? Geef toe: het kost een paar centen maar als talkshowgast delivert hij al-tijd!

Ons deed het verhaal van Gulsen vooral denken aan onderstaand fragment uit 2017, waarin ze het seksisme, de homofobie en algehele prehistorische wereldvisie van Robert Kranenborg lachend stond te verdedigen, want ‘hij zegt het tenminste’. Als je goed luistert hoor je dat ze hier gewoon over een hele nare, enge versie van Maxim in haar hart gesloten heeft. Wat is er mis met deze vrouw???


Opmerkingen of tips? WhatsApp ons dan (mailen kan ook).


1 reactie

  1. Volger schreef:

    Wat een stomme kip zeg!!!

Geef een reactie


Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com