Belangrijk NOS gezicht gaat roddelen bij John de Mol (SBS6)


Bij John de Mol is het altijd Black Friday. Voetbal Inside, ‘de jongens van’ StukTV, deze man koopt gewoon alles! Voor de RTL Boulevard concurrent 6inside heeft hij zelfs Albert Verlinde en Jan – ik kots op Albert – Versteegh ingevlogen, dus dan weet je dat ze zich bij RTL Boulevard druk moeten maken. Oké veel tv-kijkers hebben we niet meer in dit land, maar degene die we hebben stemmen straks allemaal af op ome John.

Dat is ook zuur voor de NOS, want John shopt nu ook al schaamteloos NOS anchors voor zijn pulpfabriekje. Zie: Laurien Verstraten, bekend van van alles en nog wat, maar getuige de foto bij dit artikel ook als NOS autocue-icoon! Straks is ze reporter van 6inside, zo verklapt ze op Instagram.

Lekker dan. Wat komt hierna, John? Krijgt Dionne Stax een belspel, mag Rob Trip filmpjes van vallende kinderen / huisdieren aan elkaar praten en geef je Twan Huys een talkshow met enkel proleten aan tafel? Oh nee wacht.


Opmerkingen of tips? WhatsApp ons dan (mailen kan ook).


Geef een reactie


Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com