Dit is de sigaar rokende chauffeuse van Johan Derksen


Zoals u weet was een van de zaken die Johan Derksen tijdens zijn contractonderhandelingen heeft losgepeuterd bij John de Mol een eigen chauffeur. Bij voorkeur een rokende, zodat hij tijdens de ellenlange ritjes van Grollo naar Hilversum (2 uur heen, 2 uur terug) lekker kan paffen op de achterbank. Of die wens nou ook echt ingewilligd was bleef lange tijd onduidelijk, maar gelukkig schept Hans Kraay Jr. deze week helderheid in Veronica Magazine:

Johan Derksen blijkt te hebben gekregen wat hij wilde: een rokende chauffeur. En niet zomaar één, maar een blueszangeres uit Grolloo met de artiestennaam AJ, die ook sigaren rookt. „Dat vond ze wel zo prettig. De andere optie was om van Grolloo naar Hilversum en weer terug met haar hoofd uit het raam te hangen om de sigarenlucht te ontwijken.”

Mooi hè? Nu zijn we wel heel nieuwsgierig naar die AJ, want vrouwen die 1. sigaren roken en 2. het aangenaam vinden om meerdere keren per week zo’n teringeind te rijden met Johan Derksen op de achterbank hebben onze interesse.

Welnu, AJ blijkt eigenlijk AJ Plug te heten, een Katwijkse blueslegende die onlangs naar Grollo is verhuisd en daarmee dus de ideale chauffeur voor Johan is! Wij zien deze twee wel genoeglijke uurtjes beleven in de blauwstaande SUV van de voetbalkenner, eerlijk gezegd. Zou hij ook echt achterin zitten of gewoon op de passagiersstoel? Zou hij praten tijdens de rit of zwijgen? Wie kiest de muziek? Vertel ons meer Hansie!


Opmerkingen of tips? WhatsApp ons dan (mailen kan ook).


1 reactie

  1. Harry schreef:

    Het is GROLLOO en niet Grollo!

Geef een reactie


Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com