Paparazzo: Robert Jensen doet het met zijn broer!!


Die podcast van ons uit de dood herrezen talkshowtalent Robert Jensen, dat is echt een pareltje hoor. Jensen neemt hierin alle columns / rubriekjes waarin hij onlangs besproken is door, en scheldt zijn criticaster verrot. Wie door de Mediacourant-ready quotejes heen luistert hoort echter ook dat hij columnisten aanvalt op hun ‘intellectuele niveau’ en afwisselend beschuldigt van fatshaming, dan wel namen als ‘dikke domme Gansjela’ meegeeft. Voor de fijnproever is dat heel geestig om aan te horen allemaal. Radio Veronica is dan heel ver weg, zeg maar.

Nu deze nitwit weer vol in de picture staat borrelen ook de geruchten over zijn geaardheid weer op. Die willen we bij dezen even in perspectief plaatsen.

De roddelpers probeert namelijk al jaren te onthullen dat Jensen homoseksueel is, maar het echt harde bewijs blijft uit. Vorig jaar nog kwam Story met een vaag verhaal over jeugdige mannelijke medewerkers die ‘hand- en spandiensten’ moesten verrichten (ghaaa!), en hier zien we ook al een paparazzo zijn broek vol precummen omdat hij Jensen met ‘zijn vriend’ gespot denkt te hebben.

Neem ze maar niet te serieus, mensen. De auteur van eerder genoemd topstuk in de Story leeft namelijk ook in de veronderstelling dat Robert het met zijn bloedeigen broertje doet, getuige dit hilarische fotobijschrift. Even in het achterhoofd houden.


Opmerkingen of tips? WhatsApp ons dan (mailen kan ook).


Geef een reactie


Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com