Slebs.nl https://slebs.nl/ Sterrenstof Mon, 27 May 2019 20:31:19 +0000 nl hourly 1 https://wordpress.org/?v=5.2.4 134043710 Paparazzo: Robert Jensen doet het met zijn broer!! https://slebs.nl/2018/12/07/paparazzo-robert-jensen-doet-het-met-zijn-broer/ https://slebs.nl/2018/12/07/paparazzo-robert-jensen-doet-het-met-zijn-broer/#respond Fri, 07 Dec 2018 11:54:47 +0000 https://slebs.nl/?p=5496 Die podcast van ons uit de dood herrezen talkshowtalent Robert Jensen, dat is echt een pareltje hoor. Jensen neemt hierin alle columns / rubriekjes waarin hij onlangs besproken is door, en scheldt zijn criticaster verrot. Wie door de Mediacourant-ready quotejes heen luistert hoort echter ook dat hij columnisten aanvalt op hun ‘intellectuele niveau’ en afwisselend beschuldigt van fatshaming, dan wel namen als ‘dikke domme Gansjela’ meegeeft. Voor de fijnproever is dat heel geestig om aan te horen allemaal. Radio Veronica is dan heel ver weg, zeg maar.

Nu deze nitwit weer vol in de picture staat borrelen ook de geruchten over zijn geaardheid weer op. Die willen we bij dezen even in perspectief plaatsen.

De roddelpers probeert namelijk al jaren te onthullen dat Jensen homoseksueel is, maar het echt harde bewijs blijft uit. Vorig jaar nog kwam Story met een vaag verhaal over jeugdige mannelijke medewerkers die ‘hand- en spandiensten’ moesten verrichten (ghaaa!), en hier zien we ook al een paparazzo zijn broek vol precummen omdat hij Jensen met ‘zijn vriend’ gespot denkt te hebben.

Neem ze maar niet te serieus, mensen. De auteur van eerder genoemd topstuk in de Story leeft namelijk ook in de veronderstelling dat Robert het met zijn bloedeigen broertje doet, getuige dit hilarische fotobijschrift. Even in het achterhoofd houden.


Opmerkingen of tips? WhatsApp ons dan (mailen kan ook).

]]>
https://slebs.nl/2018/12/07/paparazzo-robert-jensen-doet-het-met-zijn-broer/feed/ 0 5496
Dit is de sigaar rokende chauffeuse van Johan Derksen https://slebs.nl/2018/11/21/dit-is-de-sigaar-rokende-chauffeuse-van-johan-derksen/ https://slebs.nl/2018/11/21/dit-is-de-sigaar-rokende-chauffeuse-van-johan-derksen/#comments Wed, 21 Nov 2018 09:48:10 +0000 https://slebs.nl/?p=5491 Zoals u weet was een van de zaken die Johan Derksen tijdens zijn contractonderhandelingen heeft losgepeuterd bij John de Mol een eigen chauffeur. Bij voorkeur een rokende, zodat hij tijdens de ellenlange ritjes van Grollo naar Hilversum (2 uur heen, 2 uur terug) lekker kan paffen op de achterbank. Of die wens nou ook echt ingewilligd was bleef lange tijd onduidelijk, maar gelukkig schept Hans Kraay Jr. deze week helderheid in Veronica Magazine:

Johan Derksen blijkt te hebben gekregen wat hij wilde: een rokende chauffeur. En niet zomaar één, maar een blueszangeres uit Grolloo met de artiestennaam AJ, die ook sigaren rookt. „Dat vond ze wel zo prettig. De andere optie was om van Grolloo naar Hilversum en weer terug met haar hoofd uit het raam te hangen om de sigarenlucht te ontwijken.”

Mooi hè? Nu zijn we wel heel nieuwsgierig naar die AJ, want vrouwen die 1. sigaren roken en 2. het aangenaam vinden om meerdere keren per week zo’n teringeind te rijden met Johan Derksen op de achterbank hebben onze interesse.

Welnu, AJ blijkt eigenlijk AJ Plug te heten, een Katwijkse blueslegende die onlangs naar Grollo is verhuisd en daarmee dus de ideale chauffeur voor Johan is! Wij zien deze twee wel genoeglijke uurtjes beleven in de blauwstaande SUV van de voetbalkenner, eerlijk gezegd. Zou hij ook echt achterin zitten of gewoon op de passagiersstoel? Zou hij praten tijdens de rit of zwijgen? Wie kiest de muziek? Vertel ons meer Hansie!


Opmerkingen of tips? WhatsApp ons dan (mailen kan ook).

]]>
https://slebs.nl/2018/11/21/dit-is-de-sigaar-rokende-chauffeuse-van-johan-derksen/feed/ 1 5491
Belangrijk NOS gezicht gaat roddelen bij John de Mol (SBS6) https://slebs.nl/2018/11/21/belangrijk-nos-gezicht-gaat-roddelen-bij-john-de-mol-sbs6/ https://slebs.nl/2018/11/21/belangrijk-nos-gezicht-gaat-roddelen-bij-john-de-mol-sbs6/#respond Wed, 21 Nov 2018 08:53:51 +0000 https://slebs.nl/?p=5486 Bij John de Mol is het altijd Black Friday. Voetbal Inside, ‘de jongens van’ StukTV, deze man koopt gewoon alles! Voor de RTL Boulevard concurrent 6inside heeft hij zelfs Albert Verlinde en Jan – ik kots op Albert – Versteegh ingevlogen, dus dan weet je dat ze zich bij RTL Boulevard druk moeten maken. Oké veel tv-kijkers hebben we niet meer in dit land, maar degene die we hebben stemmen straks allemaal af op ome John.

Dat is ook zuur voor de NOS, want John shopt nu ook al schaamteloos NOS anchors voor zijn pulpfabriekje. Zie: Laurien Verstraten, bekend van van alles en nog wat, maar getuige de foto bij dit artikel ook als NOS autocue-icoon! Straks is ze reporter van 6inside, zo verklapt ze op Instagram.

Lekker dan. Wat komt hierna, John? Krijgt Dionne Stax een belspel, mag Rob Trip filmpjes van vallende kinderen / huisdieren aan elkaar praten en geef je Twan Huys een talkshow met enkel proleten aan tafel? Oh nee wacht.


Opmerkingen of tips? WhatsApp ons dan (mailen kan ook).

]]>
https://slebs.nl/2018/11/21/belangrijk-nos-gezicht-gaat-roddelen-bij-john-de-mol-sbs6/feed/ 0 5486
Olcay vs Maxim: dit zei Olcay in 2017 over VROUWENHATER Kranenborg https://slebs.nl/2018/11/20/olcay-vs-maxim-dit-zei-olcay-in-2017-over-vrouwenhater-kranenborg/ https://slebs.nl/2018/11/20/olcay-vs-maxim-dit-zei-olcay-in-2017-over-vrouwenhater-kranenborg/#comments Tue, 20 Nov 2018 08:35:25 +0000 https://slebs.nl/?p=5479 Hè hè, eindelijk ging het weer eens ergens over bij Boulevard. Net tussen het social media-blokje van Luuk ‘vroeg saai’ Ikink en iets met Peter R. de Vries kwam Maxim Hartman namelijk opdagen om nog even terug te blikken op de ontstane ophef na zijn Dionne Stax-opmerking bij Pauw (na 5:00 min). Effe voor de leek: Maxim vond dat de borsten van Dionne afleiden van het nieuws dat ze vertelt, maar mag je zoiets eigenlijk wel zeggen?

Veel mensen vonden van niet.

Gisteren clashte Hartman weer lekker met Olcay Gulsen, die hem een seksist noemde om 1. zijn Dionne-tirade en 2. omdat ze persoonlijk ook heel vervelende ervaringen met hem heeft gehad. Zo zou hij ooit heel lang doorgezeurd hebben over de lipfillers van haar zus…

Mooi hè dat Peter R. op het einde ook nog effe zijn ding deed? Geef toe: het kost een paar centen maar als talkshowgast delivert hij al-tijd!

Ons deed het verhaal van Gulsen vooral denken aan onderstaand fragment uit 2017, waarin ze het seksisme, de homofobie en algehele prehistorische wereldvisie van Robert Kranenborg lachend stond te verdedigen, want ‘hij zegt het tenminste’. Als je goed luistert hoor je dat ze hier gewoon over een hele nare, enge versie van Maxim in haar hart gesloten heeft. Wat is er mis met deze vrouw???


Opmerkingen of tips? WhatsApp ons dan (mailen kan ook).

]]>
https://slebs.nl/2018/11/20/olcay-vs-maxim-dit-zei-olcay-in-2017-over-vrouwenhater-kranenborg/feed/ 1 5479
Politiek schenkt Bassie & Adriaan goedkoop, lelijk ‘pretpark’ https://slebs.nl/2018/11/09/politiek-schenkt-bassie-adriaan-goedkoop-lelijk-pretpark/ https://slebs.nl/2018/11/09/politiek-schenkt-bassie-adriaan-goedkoop-lelijk-pretpark/#respond Fri, 09 Nov 2018 10:06:38 +0000 https://slebs.nl/?p=5475 Het eren van onze helden, laat dat maar aan Nederlandje over! Zo hebben we al een heel mooie Piet Römer brug (altijd janken als je er overheen loopt) en nu komt er ook een Bassie en Adriaan pretpark!

Cadeautje van de lokale partij ONS Vlaardingen, het durrep waar de twee onsympathieke rasondernemers vandaan komen. ‘Kost dat niet heel veel geld???’ horen wij de altijd prijsbewuste Vlaardingers nu al denken, maar Ben Vuijk van ONS Vlaardingen kan deze mensen gerust stellen (Blendle link):

“Je maakt een paar poppen geïnspireerd op de tekeningen uit de stripboeken van Bassie en Adriaan. In België tik je wat goedkope attracties op de kop. Het prachtige gebouw wat nog op het terrein staat, kan dienen als restaurant en de inpandige gymzaal als circustent”

Uhh… oké, LIEFDEVOL! Dat worden dus wat afgeragde Belgische draaimolens, een paar poppen van papier-maché die Robin voor moeten stellen en klaar. Dat wordt een publiekstrekkertje hoor, weten we nu al. De locatie is overigens een oud braakliggend industrieterrein, maar dat boeit ook al niet. Vuijk:

“Het belangrijkste is een goed thema, en dat hebben we.”

Oh ja. Dit houdt overigens niet in dat de (nu al enthousiaste, omg) Bassie en Adriaan zelf rond hoeven te lopen in dat cheapass ‘pretpark’: “Daar regelen we wel vervanging voor” aldus de politicus. De foto boven het Telegraaf artikeltje doet het ergste vermoeden


Opmerkingen of tips? WhatsApp ons dan (mailen kan ook).

]]>
https://slebs.nl/2018/11/09/politiek-schenkt-bassie-adriaan-goedkoop-lelijk-pretpark/feed/ 0 5475
Bezopen Dave Roelvink ijlde over vader en stiefmoeder https://slebs.nl/2018/11/07/bezopen-dave-roelvink-ijlde-over-vader-en-stiefmoeder/ https://slebs.nl/2018/11/07/bezopen-dave-roelvink-ijlde-over-vader-en-stiefmoeder/#comments Wed, 07 Nov 2018 11:05:28 +0000 https://slebs.nl/?p=5466 Hallo en welkom bij Kijken in de ziel van minderjarige Instagram-artiesten. Vandaag focussen we op het fascinerende verschijnsel dat dit soort icoontjes AL-TIJD over hun warme, veilige thuisnest begint als ze in een penibele situatie beland zijn. Zo konden we enkele jaren geleden genieten van een woedende Lil Kleine die tijdens een straatruzie de woorden ‘Mijn vader gaat jou doodsteken!’ uitsprak.

Liev!!!

Vandaag staat Dave Roelvink voor de politierechter, omdat hij in augustus met meer dan 2x zoveel drank op als toegestaan achter het stuur zat, 180 km/u reed op de A10 (100 toegestaan), zijn waggie tot twee keer toe op de weg parkeerde en een agent beledigde / handtastelijk werd. Tijdens zo’n zaak komen altijd leuke details naar boven, zo weten we nu dat Dave van mening is dat die alcoholnormen niet voor hem gelden, want: artiest.

Maarrr nog mooier is het feit dat Dave tijdens zijn nachtelijke escapades tot twee keer toe zijn lieve vadertje Dries EN zijn stiefmoeder (naar woord eigenlijk hè) ter sprake bracht. Die waren respectievelijk ziek en onwel:

Dat is toch om te janken zo ontoerend? Wat is dat in het brein van dit soort lom school dudes, dat er op momenten van Grote Emotie toch op het thuishonk teruggegrepen wordt? Oh ja hier nog even de straf:


Opmerkingen of tips? WhatsApp ons dan (mailen kan ook).

]]>
https://slebs.nl/2018/11/07/bezopen-dave-roelvink-ijlde-over-vader-en-stiefmoeder/feed/ 1 5466
Geflopte dagboekshow Marc-Marie Huijbregts is nep https://slebs.nl/2018/11/05/geflopte-dagboekshow-marc-marie-huijbregts-is-nep/ https://slebs.nl/2018/11/05/geflopte-dagboekshow-marc-marie-huijbregts-is-nep/#respond Mon, 05 Nov 2018 10:35:11 +0000 https://slebs.nl/?p=5463 Een leuke manier om een geflopt tv-programma te duiden is te kijken naar het aantal kijkers van het programma dat er voor wordt uitgezonden, en dan uit te rekenen hoeveel procent van de kijkers afhaken bij de flop. In het geval van Lief Dagboek van Marc-Marie Huijbregts is dat een duizelingwekkende TACHTIG PROCENT.

Da’s niet zo gek, want waarom zou je in fucksnaam op zondagavond gaan luisteren naar de oude dagboekkriebels van wildvreemden??? Goh, was ene Marieke uit Schijndel vroeger best onzeker? VERTEL VERTEL GEEF ALLES!

In het geval van Lief Dagboek zit u trouwens ook nog eens naar hoogstwaarschijnlijk verzonnen verhalen te luisteren, want de doodgewone mensen die zich aangemeld hebben voor deze rare ego-show zijn bijna allemaal werkzaam in de theaterwereld. Kijk maar:

Leen de GraeveTheatermaker uit België, hield geheel toevallig ook een extreem spannend dagboek bij.
Farbod Moghaddam – Stand up comedian, maar als kind ook schrijver, gelukkig voor ons.
Femke Niehof – Documenteert voor haar werk dagboeken en verdomd, zelf hield ze er ook een bij. Een heel boeiende!
Sander Pondman – Gewone Nederlander die beroemd wil worden. Voor dit programma ontdekte hij geheel toevallig een oud dagboek dat heel leuk is om te lezen.

Hierna zijn we gestopt, maar dikke kans dat al die andere zeveraars ook een carrière in de spotlights najagen. Tot zover de authenticiteit van dit program. Wel goed om te weten dat de echte normale Nederlanders helemaal geen behoefte hebben hun dagboek voor te lezen op de tv. Dat is voorbehouden aan een bepaald soort types.


Opmerkingen of tips? WhatsApp ons dan (mailen kan ook).

]]>
https://slebs.nl/2018/11/05/geflopte-dagboekshow-marc-marie-huijbregts-is-nep/feed/ 0 5463
Italianen dissen ONZE Amanda Balk https://slebs.nl/2018/11/05/italianen-dissen-onze-amanda-balk/ https://slebs.nl/2018/11/05/italianen-dissen-onze-amanda-balk/#comments Mon, 05 Nov 2018 08:58:42 +0000 https://slebs.nl/?p=5458 Romantisch liefdesnieuws op de maandagochtend! Want de belangrijke muzikant Afrojack heeft Elettra Lamborghini aan de haak geslagen. Dat is de kleindochter van de beroemde autoboer, dus na Paris Hilton heeft onze Nick wederom een telt uit een familie van luxeproducten opgeduikeld. Chapeau!

Gelukkig zijn er ook veel verschillen tussen Paris en Elettra, zo heeft laatstgenoemde véél meer leuke tattoos:

View this post on Instagram

#Ibiza ☀🏖

A post shared by Elettra Lamborghini (@elettramiuralamborghini) on

Maar nu even iets anders.

Dat de Italiaanse media al weken over de twee tikken en Boulevard het gisteren pas ‘ontdekte’ laten we even buiten beschouwing (zo flauw) maar weet je hoe die Italianen over de kwestie schrijven? Zonder respect voor onze Nederlandse cultuurdragers! Hier:

“Ma perché Afrojack si è lanciato sulla bombastica ma pur sempre coattissima Elettra? Vi basta guardare le foto della sua ex, Amanda Tsatsos, da cui ha avuto anche una bambina. Le due si assomigliano incredibilmente: chiappone, prosperose, inequivocabile stile da tamarra. Entrambe ‘wannabe Kardashian’, con la passione per il reggaeton e l’hip hop.”

Vrij vertaald staat hier:

“Maar waarom koos Afrojack voor deze Elettra? Je hoeft alleen maar te kijken naar de foto’s van zijn ex, Amanda Balk, van wie hij ook een dochtertje heeft, om dat te begrijpen. De twee lijken ongelooflijk op elkaar: dikke, welvarende, onmiskenbare tamarra-stijl vrouwen. Beide ‘wannabe Kardashians‘, met een passie voor reggaeton en hiphop.”

Wacht even, schrijft deze ‘journalist’, zelf waarschijnlijk 40+ en thuiswonend, hier dat onze Amanda Balk, bekend van de tv-klassieker de Gouden Kooi, een ‘dikke’ en ‘welvarende’ kop heeft? ‘Wannabe Kardashian’ bovendien, tamarra-stijl (= beschadigde vrouw met grote bek) en dan ook nog heel gemeen reggeaton en hiphop noemen, als zijnde ORDINAIRE HOERENGENRES, terwijl er ook heel mooie gevoelige reggeaton gemaakt wordt.

En Amanda gaat al effe door een lastige periode in haar leven (maar echt). Hou je gewoon je bek over onze sterren verdomde Italiaantjes!!! Wij zeiken toch ook niet over jullie kutland? Uit respect voor Aman nu even een throwbackje naar betere tijden:


Opmerkingen of tips? WhatsApp ons dan (mailen kan ook).

]]>
https://slebs.nl/2018/11/05/italianen-dissen-onze-amanda-balk/feed/ 1 5458
FILMPJE: Meisje geeft ontroerend optreden voor Máxima https://slebs.nl/2018/11/04/filmpje-meisje-geeft-ontroerend-optreden-voor-maxima/ https://slebs.nl/2018/11/04/filmpje-meisje-geeft-ontroerend-optreden-voor-maxima/#respond Sun, 04 Nov 2018 16:28:47 +0000 https://slebs.nl/?p=5455
Opmerkingen of tips? WhatsApp ons dan (mailen kan ook).

]]>
https://slebs.nl/2018/11/04/filmpje-meisje-geeft-ontroerend-optreden-voor-maxima/feed/ 0 5455
Ronnie Flex krijgt kind met Angela Groothuizen! https://slebs.nl/2018/10/30/ronnie-flex-krijgt-kind-met-angela-groothuizen/ https://slebs.nl/2018/10/30/ronnie-flex-krijgt-kind-met-angela-groothuizen/#comments Tue, 30 Oct 2018 14:57:54 +0000 https://slebs.nl/?p=5450 “Heb dit even voor mezelf gehouden omdat de situatie best wel complex is” aldus Ronnie Flex onder een pretecho-foto van zijn nieuwe kind op Instagram. “Ik durf er 100 euro op te zetten dat de situatie helemaal niet zo complex is” zei iemand op NuJij en daar moesten wij dan weer om lachen. Maar hey, complexiteit is een even rekbaar als subjectief begrip dus laten we daar niet over gaan zeiken.

Kijk liever wat beter naar die foto:

Het plaatje is geschoten op 03-10 bij de pretecho-fabriek Funbaby te Rotterdam, en de vrucht is hier 27,3 week oud. Even terugtellen leert ons dan dat het kind zo rond 24 maart 2018 verwekt moet zijn, en in wiens nabijheid was Ronnie die dagen vrijwel onophoudelijk te vinden? JUIST!

View this post on Instagram

HALF 9 RTL 4

A post shared by Nori 🇳🇱 (@ronnieflex010) on

Super leuk Angela!
We wensen de kersverse ouders veel geluk. Niet samen, want Ronnie is inmiddels met Famke, tja Angela ook zo is het leven, maar toch.


Opmerkingen of tips? WhatsApp ons dan (mailen kan ook).

]]>
https://slebs.nl/2018/10/30/ronnie-flex-krijgt-kind-met-angela-groothuizen/feed/ 1 5450